SeaBird Designs of Norway on Norjan ja Pohjois-Euroopan johtava kajakkivalmistaja.
Yhtiön perusti  Len Ystmark Norjassa vuonna 2006 ja se myy nykyään kajakkeja ja meloja yli 30 maassa.
Voit tarkastella SeaBird Designsin kansainvälisiä hintoja ja jälleenmyyjiä osoitteessa www.seabirddesigns.com.
SeaBird Designsin Virossa sijaitsevan kajakkitehtaan omistaa sataprosenttisesti SeaBird Designs, ja sitä johtavat Aljona ja Len Ystmark.

Tuotteet siirtyvät omalta tehtaaltamme suoraan Virossa sijaitsevaan uuteen päävarastoomme.
Kajakit myydään ilman kalliita välikäsiä ja siitä johtuen erittäin edulliseen hintaan. SeaBird Designs of Norway -yhtiön kajakit ovat olleet jo kahdeksan vuoden ajan Norjan myydyimmät kajakit.

Tuotantomme käsittää yhteensä 40 ainutlaatuista ja erikoista kajakkimallia, jotka jakautuvat seuraaviin kategorioihin/käyttöalueisiin: merikajakit, grönlantilaiskajakit, kuntokajakit, surfski-kajakit ja virkistys/kalastuskajakit.

Voit myös ostaa meidän kajakkeja ja meloja verkkosivumme kautta tai puhelimitse. Sähköpostitse tai puhelimitse on mahdollista saada myös henkilökohtaista opastusta työntekijöiltämme, jotka ovat aktiivisia ja kokeneita melojia itsekin. Näin voidaan varmistaa, että löydät juuri sellaisen kajakin, joka soveltuu sinulle ja tarpeisiisi parhaiten. Olemme tehneet erittäin hyviä kuljetussopimuksia, joiden ansiosta kuljetus haluttuun osoitteeseen tapahtuu nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti.
SeaBird Designs of Norwayn kajakkien ja melojen tuotannon taustalla on tunnettuja nimiä ja perinpohjaista tutkimusta sekä osaamista. Valmistus perustuu huipputeknologiaan ja käytetyt raaka-aineet ovat laadultaan ensiluokkaisia.

Olemme ylpeitä suunnittelijoistamme – Ingvar Ankervik, Rob Feloy, Bjørn Thomasson ja team SeaBird Designs of Norway lukeutuvat maailman johtaviin kajakkisuunnittelijoihin ja ovat saavuttaneet huomattavaa kansainvälistä tunnustusta lukuisilla testivoitoillaan ja vuoden parhaalle kajakille myönnetyillä palkinnoillaan.

Toinen hyvin tärkeä nimi on teknologia- ja tuotantojohtajamme, amerikkalainen Dave Krüger. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus työskentelystä USA:n suurimpien kajakkivalmistajien palveluksessa. Hänen arvokas osaamisensa tuotannon alalla on myötävaikuttanut kajakkiemme ja melojemme laatutason kohenemiseen entisestään.

Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaillemme huippulaatuisia kajakkeja ja meloja markkinoiden parhaaseen hintaan ja ennen kaikkea ylläpitää ja tarjota heille juuri sitä hyvää asiakaspalvelua, josta on tullut tuotemerkkimme.

SEABIRD DESIGNSIN LIIKETOIMINTAFILOSOFIAN KOLME PÄÄKOHTAA:
INNOVATIIVISUUS – yritämme asiakkaillemme jatkuvasti tarjota innovatiivista teknologiaa, uusia malleja ja uutta muotoilua.
LAATU – omistautuen tehtävään huolehdimme siitä,  että joka ikinen valmistamamme kajakki ja järjestämämme tapahtuma on laadultaan ehdotonta huipputasoa.
VASTINE RAHOILLEEN – asiakkaittemme tulee aina saada meiltä vastinetta rahoilleen. Pyrimme jatkuvasti löytämään keinoja minimoida kustannuksia ja optimoida laatua.