SeaBird Designs yhtiö perustettiin vuonna 2006 Norjassa ja on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvava kajakkeja tuottava yhtiö Euroopassa. Aloitimme Norjasta ja nykyään on SeaBird Designsilla 80 jälleenmyyjää yli 30 eri maassa ympäri maailmaa. SeaBird Designs on ollut Norjan myydyin kajakkimerkki jo viimeisen kymmenen vuoden ajan. Virossa sijaitseva SeaBird Designs kajakkitehdas on Aljona Ystmark ja Len Ystmark johtama perheyritys.

SeaBird Designs perustaja on norjalainen Len Ystmark , kuka on ollut kajakkialalla jo 20 vuotta. Aikoinaan vain harrastuksesta syntyi  arvostettu ja nopeasti kasvava yhtiö. Lenin intohimo on ollut luonto ja urheilu niin kauan kuin hän muistaa – perintö vaellus- ja retkimatkoista isänsä kanssa Norjan vuonoilla.

SeaBird Designs aloitti komposiitti- ja polyeteenista kajakkien tuotannon vuonna 2006 omalla tehtaalla Kiinassa, Guangzhoussa. Vuonna 2019 SeaBird Designs tehdas ja tuotanto siirtyi Viroon, Tallinnaan. Tällä hetkellä tarjoamme 25 komposiitti kajakkimallia seuraavissa tyyleissä: Touring, Grönlanti, British, Fitness ja Surfski sekä 14 polyetaanista valmistettua kajakkimallia – merikajakeista vapaa-ajan malleihin, sekä erikoiskajakkeja kalastukseen. Käytämme uutta puhallusmuovaustekniikkaa, mikä takaa parhaan laadun parhaaseen hintaan. Puhallusmuovattu HDPE on huomattavasti kestävämpi ja rikkoutumattomampi kuin muut veneiden materiaalit. Tavoitteenamme on tarjota huippulaatuisia kajakkeja edulliseen hintaan jo tunnetun asiakastuen tukemana.

SEABIRD DESIGNSIN LIIKETOIMINTAFILOSOFIAN KOLME PÄÄKOHTAA:
1. INNOVATIIVISUUS– tarjoamme asiakkaillemme jatkuvasti innovatiivisia teknologioita, uusia malleja ja uutta muotoilua
2. LAATU – olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan jokaisen valmistamamme kajakin laatua ja jokaista toimintaamme
3. VASTINETTA RAHALLE – liiketoimintafilosofiamme on tarjota asiakkaillemme parasta vastinetta rahalle. Pyrimme jatkuvasti löytämään keinoja minimoida kustannuksia ja maksimoida tuotteiden laatua.