Näytetään kaikki 7 tulosta

Näytä sivupalkki
Sulje

SeaBird Patong Set

168,00 
Melonta on yksi maailman nopeimmin suosiotaan kasvattavista ulkoilmaharrastuksista. Melonnan harrastajalta edellytetään luotettavia ja yksinkertaisia turvallisuusrutiineja, taitoja ja varusteita. SeaBird Designsilla on käytössä ainutlaatuinen omatoimisuuteen perustuva pelastautumisjärjestelmä, jonka on kehittänyt ruotsalainen VKV ja joka on vakiona useimmissa komposiittikajakeissa. Järjestelmästä on monenlaista hyötyä. Se helpottaa melojan pääsemistä vedestä takaisin kajakkiin, ja sen sisäänrakennettu vakaus myötävaikuttaa siihen, että pelastautuminen vaikeistakin tilanteista helpottuu. Sen ansiosta kajakki toimii myös vakaana alustana erilaisille toiminnoille kuten kalastukselle, sukeltamiselle, uimiselle, valokuvaamiselle ja filmaamiselle tai mikseipä lepotuokion pitämiselle ja kahvikupillisen nauttimiselle. VKV on monipuolinen ja helppokäyttöinen järjestelmä muihin turvakeinoihin kuten melakellukkeeseen ja rullaukseen verrattuna.
-37%
Sulje

Turvallisuuspaketti

95,00  60,00 
Melakelluke, pakkauspussi 20L, pumppu ja melankarkunaru nyt yhtessä säästöpakkauksessa.
-8%
Sulje

SeaBird Pumppu

40,00  37,00 
Erittäin tehokas muovipinnoitteinen vesipumppu, jossa on lujarakenteinen metallilaakeri. Ulkopinnassa on kevyttä ja pehmeää vaahtomuovia. Pumpun avulla tyhjennetään vettä kajakista.
Sulje

HIKO heittoköysi

30,00 
20 m pitkä järeä, ammattilaistasoinen heittoköysi kelluvalla tyynyllä. Köysi on läpimitaltaan Ø 10 mm, vetolujuudeltaan 8 kN
-17%
Sulje

HIKO vesitiivis ensiapupakkaus

30,00  25,00 
HIKON vesitiivis ensiapupakkaus ei vaan melojille:  side haavoille ja palovammoille,  kiinnelaastari, painesite, joustoside, haavan sulkija, kaksi steriilia kiristyssidetta ja ensiapukäsikirja.
Sulje

Puhelimen suojakotelo SMALL

15,00 
Vesitiivis kotelo puhelimelle 9 x 22cm.
-73%
Sulje

SeaBird Melan Karkunaru

15,00  4,00 
Estä melan pääseminen karkuun kajakin odottamattoman kaatumisen seurauksena. Kiinnitä hook and loop -tarranauhan toinen pää melaan ja toinen pää käsivarteesi. Tarranauhamme avulla varmistat melasi tallessa pysymisen valokuvaus- tai ruokailutauon aikana tai tuulisilla osuuksilla. Se on yksi niistä apuvälineistä, joihin et kiinnitä huomiota ennen kuin todella tarvitset sitä. Saatat joutua toteamaan, että karkunaru pelasti sinut pulasta. Naru on riittävän pitkä melontaa ajatellen ja riittävän pieni niin, että sen säilyttäminen on helppoa. Melankarkunaruista on erityistä hyötyä valokuvaajille, jotka joutuvat keskittymään otoksiinsa, sekä kalastajille, joiden tähtäimessä on mahdollisimman suuren kalan nappaaminen!