Näytetään kaikki 24 tulosta

Näytä sivupalkki
Sulje

Istuin Hiilikuitu/Kevlar

95,00 

Hiilikuitu/Kevlar-istuimessa on miellyttävä vaahtomuovipehmuste, jonka ansiosta tunnet olosi mukavaksi vesillä.

Sulje

KS-retractable Eva

58,00 

Vahva ja luotettava KS-retractable -säätöeväjärjestelmä Pro on osa aivan uutta ohjausjärjestelmää. Tämä järjestelmä voidaan asentaa kajakin kanteen joko tekemällä kanteen loven tai ilman sitä. Sen käyttö on helppoa ja täsmällistä.

-17%
Sulje

Kanootin istuin 950x250mm

60,00  50,00 
Kanoottin istuin 950 x 250 mm Varaosaksi tai lisäpenkiksi, Puuosa kestävää saarnea, istuinosa Nylon-remmiä.
Sulje

Istuinpehmuste

46,00 

Vaahtomuovista valmistettu pehmuste lisää istumamukavuutta.

Sulje

Selkatuki Lunar

45,00 

Korkea ja miellyttävä kajakeissa ja kanooteissa käytettävä selkätuki.

 

Sen ansiosta meloja istuu poikkeuksellisen mukavassa asennossa ja voi säästää voimiaan. Moni meloja arvostaakin suuresti tätä istuinta ja selkätukea.

 

Jos haluat varustaa kanoottisi tai kajakkisi todellista mukavuutta tarjoavilla varusteilla, voit asentaa siihen ylimääräisen korkealla selkätuella varustetun lepoistuimen. Sellainen voi olla hyvin tarpeellinen silloin, kun melontaretki kestää monta tuntia. Lisäksi myös kajakin matkustajat pitävät sitä todennäköisesti suuressa arvossa…

 

”Sinä tosiaan osaat ottaa huomioon aivan kaiken, isä! Meistä on niin mukavaa lähteä melontaretkelle!...”

 

”… ja minä siis olen jo varannut tuon korkean ja mukavan istuimen itselleni…”

Sulje

Kick Up (Ocean) Perasin

43,00 

Kestävä alaslaskettava köli ja jaloilla ohjattava peräsin tehostavat ohjaamista ja mahdollistavat ylivertaisen hallittavuuden sekä kovassa merenkäynnissä, tuulessa että voimakkaissa virtauksissa.

-20%
Sulje

Kanootin istuin 850x250mm

50,00  40,00 
Kanootin istuin 850 x 250mm Varaosaksi tai lisäpenkiksi, Puuosa kestävää saarnea, istuinosa Nylon-remmiä.
-25%
Sulje

Kanootin istuin 760x250mm

40,00  30,00 
Kanootin istuin 760 x 250mm Varaosaksi tai lisäpenkiksi, Puuosa kestävää saarnea, istuinosa Nylon-remmiä.
Sulje

Expedition Afjord Club 368 UUSI selkänoja

30,00 
Expedition Afjord Club 368 UUSI selkänoja. (Istuin myydään erikseen.)
Sulje

Reisituet

26,00 

Reisitukien ansiosta pystyt hallitsemaan kajakkia paremmin, koska saat siihen paremman tuntuman ja tunnet ”olevasi yhtä” kajakkisi kanssa.

Kun reisikontakti on hyvä, tukeva ja mukava, pystyt helpommin nojaamaan kajakkiin ja hallitsemaan sitä sekä pyörähtämään ja tekemään monia muita vaativia melontaliikkeitä. Reisitukia voidaan säätää 10 cm molempiin suuntiin.

Sulje

Vapateline

23,00 

Jos harrastat kalastusta, sinua ilahduttaa varmaan tieto, että muutamissa kajakkimalleissamme on myös vapateline. Vapatelineet on valmistettu muovista ja sijoitettu kätevästi melojan taakse.

Poikkeuksen tekee luonnollisesti Fisherman 12, jossa näitä telineitä on kuusi. Niiden avulla pääset hankkimaan ainutlaatuisia kalastuskokemuksia. 

Sulje

Kantokahvat

23,00 

Ergonomisesti täydellisesti käsiesi mukaan muotoillut nostokahvat kajakin molemmissa päissä tekevät kajakin pakkaamisesta, kantamisesta ja tyhjentämisestä helpompaa kuin koskaan ennen.

Sulje

Power Pedal Pro XI9

23,00 
Power Pedals PRO XI9 on parannettu versio ohjauspoljinjärjestelmästä. Siinä on kaksi poljinta yhdessä, ja niitä voidaan säätää kajakissa istuttaessa. Tämä järjestelmä mahdollistaa sen, että meloja voi työntää kiskoihin kiinnitettyä polkimen alaosaa ja ohjata kajakkia polkimen yläosalla. Tämän ansiosta melominen sujuu paljon nopeammin ja tehokkaammin. Samalla päästään myös harjoittamaan jalkalihaksia.
Sulje

Selkatuki

23,00 

Selkätuki tarjoaa erinomaista istumamukavuutta koko päivän kestävän melontaretken aikana ja vähentää alaselkään kohdistuvaa painetta. Nailonhihnoja voi säätää painikkeilla, jotka sopivat useimmissa kajakeissamme oleviin kiinnityskohtiin.