Näytetään kaikki 14 tulosta

Näytä sivupalkki
Sulje

SeaBird Nordsjo Kuivapuku

742,00 
SeaBird Nordsjo Kuivapuku
Sulje

SeaBird Risor Kuivapuku

452,00 
SeaBird Risor Kuivapuku
Sulje

SeaBird Svalbard Melonta-anorakki

290,00 
Fantastinen melonta-anorakki.  Käytä sitä yksin tai yhdessä kuivahousujen kanssa, jolloin saat niistä mukavan ja monipuolisen kuivapuvun. Tarkoituksenmukainen matka-, meri- ja retkimelontaan sopiva takki. Voit luottaa siihen, että tämä vaate pitää sinut lämpimänä ja kuivana tiukoissa tilanteissa ja tarjoaa suojaa luonnon voimakkaimpia elementtejä vastaan.
Sulje

SeaBird Pro PFD Liivi

130,00 
Kajakkikäyttöön erinomaisesti soveltuva melontaliivi. Kevyt liivi, joka antaa suuren liikkumavapauden. Liivi suljetaan ja avataan edessä olevalla vetoketjulla ja sitä on helppo kiristää. Liivissä on kaksi taskua ja oikean rinnan kohdalla kiinnike veistä varten.
Sulje

SeaBird Long John

106,00 
SeaBirdin upea melontapuku. Puvun kanssa voi käyttää melonta-anorakkia, käsineitä ja melontajalkineita. 3 mm vahvistettua neopreenia olevat flatlock-tikatut saumat takaavat puvun kestävyyden.
Sulje

SeaBird Spitsbergen Melonta-anorakki

91,00 
Kevyt ja mukava melontatakki kevät- ja kesäkäyttöön Vedenpitävä ja hengittävä materiaali Säädettävät neopreeniset kalvosimet ja kaulus Vyötärönkiristys tarranauhalla Tasku Unisex
Sulje

SeaBird Plus PFD Liivi

85,00 
Kajakkikäyttöön erinomaisesti soveltuva melontaliivi. Kevyt liivi, joka antaa suuren liikkumavapauden. Liivi suljetaan ja avataan edessä olevalla vetoketjulla ja sitä on helppo kiristää.
-22%
Sulje

HIKO Märkäkengät

50,00  39,00 
HIKO märkäkengät ovat matalaprofiiliset ja kevyet.  Ne muotoutuvat jalan mukaan ja istuvat hyvin. Näissä kulutusta kestävissä melontakengissä on tukeva kumipohja, joka peittää sekä kantapään että varpaat. Erittäin joustavat ja pehmeät. Valmistettu 5 mm neopreenista. Liimatut saumat pitävät jalkasi lämpiminä ja olotilasi mukavana.  
-27%
Sulje

Hiko Melontakasineet

45,00  33,00 
Hiko melontakäsineet. Neopreenisormikas tarranauha kiristyksellä. 2mm neopreeni.
Sulje

Melontakäsineet (neopreeni)

27,00 
Hiko neopreeni melontakäsineet/tuulensuojat.
-50%
Sulje

HIKO Neopreenisukat

30,00  15,00 
Neopreenisukat pitää märät jalat lämpiminä. Neopreeni toimii lämpöeristeen tavoin ja sukan sisään mahdollisesti joutunut vesi lämpenee vartalon lämmöstä.
-60%
Sulje

SeaBird neopreenisukat

30,00  12,00 
SeaBird neopreenisukat