Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytä sivupalkki
Sulje

Neopreeninen Aukkopeite

89,00 
Neopreeninen aukkopeite pitää veden poissa istuintilasta melonnan ja rullauksen aikana sekä vastustaa aaltojen voimaa. Muutamissa erityisesti polyeteenikajakkeja varten suunnitelluissa neopreenista valmistetuissa malleissa on kumireunukset, jotka kiinnittyvät napakasti istuinaukon ympärille ja pysyvät paikoillaan, ellei meloja tartu kauhukahvaan. Neopreeni/nailonyhdistelmä tarjoaa molempien materiaalien parhaat hyödyt, mukavuuden ja hengittävyyden. Aukkopeitteen vyötäröosan tiivis ja napakka pinta antaa suojan ulkoisia luonnonvoimia vastaan.  Aukkopeitteessä on käytetty 3 millimetrin neopreenikangasta, joka toimii eristeenä kylmissä olosuhteissa.
Sulje

Nailoninen Aukkopeite

57,00 
Nailonista valmistettu aukkopeite takaa valtaosalle merimelojista riittävän kuivat ja turvalliset oltavat. Peitteen mukavan väljyyden ja hengittävyyden ansiosta sitä on miellyttävä pitää päällä pitkienkin melontaretkien ajan. Nailoninen aukkopeite on valmistettu vedenkestävästä hengittävästä materiaalista, joka suojaa melojaa sekä aaltojen että melan roiskeilta. Siinä on lisäksi ulkotasku, jossa voi säilyttää aurinkolaseja tai muita pieniä esineitä.
Sulje

Nailoninen Kuljetuspeite

41,00 
Nailonista valmistettu kuljetuspeite on täydellinen ratkaisu, joka estää veden, lehtien ja ei-toivottujen jyrsijöiden pääsyn istuma-aukkoon varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Vahva nailonkangas suojaa ja on erittäin kestävä.