Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytä sivupalkki
-41%
Sulje

Fisherman

1.060,00  630,00 
Suunnittelija: Björn Thomasson Tuotekehittelijä: Len Ystmark Materiaali: HD-polyeteeni Fisherman 12 palkittiin vuonna 2012 vuoden kalastuskajakiksi Baltian suurimmassa kalastuslehdessä. Fisherman 12 -mallissa on ainutlaatuinen katamaraanirunko, ja se on hyvin tukeva ja suorituskykyinen kajakki kalastus- ja metsästyskäyttöön, lintujen bongaukseen ja valokuvaukseen. Fisherman 12 on ainutlaatuisen runkonsa ansiosta hyvin nopea vakauteensa nähden. Katamaraanirunko tekee kajakista niin tukevan, että siinä voi kalastaa seisovassa asennossa. Lue ammattikalastaja Endrik Tønsbergin mielipide Fisherman 12 -mallista tässä.
-50%
Sulje

Discovery

1.220,00  610,00 
Suunnittelija: Björn Thomasson Tuotekehittelijä: Len Ystmark Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni Discovery on valmistettu huipputeknisestä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteisesta HDPE-polyeteenistä. Tämän tyyppisessä muovissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin jäykkyys, paino kuin kestävyyskin.            
-41%
Sulje

Lunar

830,00  490,00 
Suunnittelija: Team SeaBird Tuotekehittelijä: Len Ystmark Materiaali: HD-polyeteeni Lunar 12 on vakaa ja käyttökelpoinen "sit-on-top" -kajakki, jota voidaan käyttää monenlaisiin ulkoilmaharrastuksiin kuten sukellukseen, uintiin, kalastukseen jne. Jos olet kerrankin kokeillut Lunar 12 -mallia, olet myyty!   Huomio! Väliaikaisesti loppu varastosta! Uusi erä tulossa varastoon toukokuussa 2019!  
-41%
Sulje

Ranchero

830,00  490,00 
Suunnittelija: Team SeaBird Tuotekehittelijä: Len Ystmark Materiaali: HD-polyeteeni Ranchero 12 on uusi innovatiivinen monitoimihybridi, jossa yhdistyvät sit-on-top -mallien ja istuinaukolla varustettujen mallien edut. Poikkeuksellisen tilava istuinaukko tarjoaa erinomaista istumamukavuutta matkan aikana. Ranchero 12 -malli on kooltaan kompakti, ja siinä on runsaasti säilytystilaa. Tämä helposti ohjattava kajakki on hauska vaihtoehto nautinnolliseen vapaa-ajanviettoon vedessä. Huomio! Väliaikaisesti loppu varastosta! Uusi erä tulossa varastoon vuoden 2019 alussa!