Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytä sivupalkki
-11%
Sulje

Thule Kajakkiteline Hullavator Pro 898

675,00  599,00 
Tämä nostoapuväline kohottaa tasoa myös kirjaimellisesti, sillä se nostaa jopa 18 kg kajakin painosta sinun puolestasi ja mahdollistaa kuormaamisen ajoneuvon vieressä. Kajakin kuormaaminen sekä purkaminen sujuvat vaikka yksin kaasujousien ansiosta, sillä ne nostavat ja laskevat 18 kg kajakin painosta. Kajakin kuormaus ja purku kannattaa mukavuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi tehdä auton vieressä vyötärön korkeudella. Kahdella auki vedettävällä kannatinvarrella kajakkia voidaan laskea jopa 1 metri, mikä nopeuttaa kuormausta ja purkua. Ruostetta hyvin kestäviä kannattimia voidaan säätää myös leveiden kajakkien kuljetusta varten.
-24%
Sulje

Thule K-Guard 840 Kajakkiteline

275,00  209,00 
Nopeampi, turvallisempi ja helppokäyttöisempi – käytä vähemmän aikaa kuormaukseen ja purkamiseen ja pääset viettämään enemmän aikaa kajakissa. Erittäin nopea ja helppo asentaa kattotelineeseen. Kallistuu leveässä kulmassa, mikä tekee kajakkien kuormaamisesta ja purkamisesta todella helppoa. Kumituet on suunniteltu mukautumaan erilaisten kajakkien muotoon, joten paine jakautuu tasaisesti kajakin rungolle. Markkinoiden ensimmäinen kajakkiteline, jossa kajakki voidaan lukita telineeseen (lukittavalla teräsytimisellä hihnalla) ja lisäksi kajakkiteline kattotelineeseen.
-5%
Sulje

Thule Kajakkiteline DockGlide 896

199,00  189,00 
Joustava kajakkiteline, jonka huopavuoratut satulat tekevät kuormauksesta ja purkamisesta helppoa.   Ominaisuudet   Kajakin lastaamista ja purkamista helpottavat takaosan huopavuoratut satulat, joiden ansiosta kajakki liukuu vaivattomasti ajoneuvon katolle. Yhteensopiva kaikkien eri runkomuotojen kanssa kahden erillisesti nivelöidyn pehmusteen ja kulma-asetusvivun ansiosta. Pehmeät ja joustavat pehmustetyynyt suojaavat runkoa. Kajakin kiinnittäminen on helppoa kiinnityshihnojen ja autoa suojaavien solkisuojusten ansiosta. Sisältää T-kiskokiinnikkeen. Sopii jopa 90 cm leveille ja 35 kg painaville kajakeille.
-31%
Sulje

Thule Kajakkiteline Hull A Port Pro 837

259,00  179,00 
Tukevimman ja eniten tilaa säästävän kajakkitelineemme kallistettava versio. Teline voidaan taittaa kokoon taakkatelineen tasolle, kun se ei ole käytössä. Tämä pienentää tuulenvastusta. Vinottaisen muodon ansiosta teline on vakaa ja tilaa säästävä. J:n muotoinen profiili ja leveä aukko helpottavat kuormausta ja purkamista. Paksulla huovalla päällystetyt pehmikkeet suojaavat kajakin runkoa.
-3%
Sulje

Thule Kajakkiteline DockGrip 895

164,00  159,00 
Monipuolinen vaakasuuntaan asennettava kajakkiteline, jonka suuret ja joustavat pehmustetyynyt sopivat moniin eri runkomuotoihin ja SUP-lautoihin.   Ominaisuudet   Yhteensopiva monien eri runkomuotojen ja SUP-lautojen kanssa kahden erillisesti nivelöidyn pehmusteen ja kulma-asetusvivun ansiosta. Pehmeät ja joustavat pehmustetyynyt suojaavat runkoa. Kajakin tai SUP-laudan kiinnittäminen on helppoa kiinnityshihnojen ja autoa suojaavien solkisuojusten ansiosta. Sisältää T-kiskokiinnikkeen. Sopii jopa 90 cm leveille ja 40 kg painaville kajakeille ja SUP-laudoille.
Sulje

Thule Waterslide 839

35,00 
Tekninen matto, joka suojaa ajoneuvoa kajakin tai kanootin kuormaamisen ja purkamisen aikana.   Ominaisuudet   Suojaa autoasi kajakin tai veneen kuormaamisen ja purkamisen aikana. Luistamaton alapinta ja kaksi putkihihnaa pitävät maton paikallaan kuormaamisen ja purkamisen aikana. Päällipuolen "liukukerros" on luja ja auringonkestävä eikä haalistu. Ei kastu läpi eikä päästä likaa tai hiekkaa ajoneuvon pinnalle.
Sulje

Thule T-track Adapter 881

29,00 
T-urasovitin kaikkiin Thule-alumiiniputkiin.
Sulje

Thule SquareBar Adapter 8897

21,00 
Putken ympäryssovitin Thule SnowPack -suksitelineen neliöputkiin asentamista varten.